Hvilket kosthold kan dokumentert love økt livslengde, mindre hjertesykdom, kreft, kroniske betennelser og diabetes – OG sikre en sunn vekt samtidig? Svaret på alt dette og mye mer finner du i boken.Dr. Fedon Lindberg har gjennomgått ny forskning om lavkarbo og presenterer oppdatert vitenskapelig dokumentasjon når det gjelder både positive og negative effekter av å redusere karbohydratene i kosten, samt betydningen av å erstatte karbohydrat med matvarer som forebygger sykdom over tid. På en balansert måte kommenterer han populære lavkarbodietter med fokus på mulige langtidseffekter på helsen, ikke bare kortvarig på kroppsvekten. Kan man for eksempel risikere å bli slankere, men sykere om 10-20 år?Oppskriftene bak i boken hjelper deg som er nybegynner i gang med ditt nye kosthold, som bidrar til at du får bedre helse og et lengre liv.
Lavkarbo: Hvor lite er bra?
Om forfatterenProduktinformasjon
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202369484
Antall sider: 256
Kategori: Kropp og sinn, Kokebøker, Helse og psykisk helse
Dr. Fedon Lindberg er tildeltBrobyggerprisen Fritt Helsevalg 2021. Fedon Lindberg er spesialist i indremedisin, kostholdsekspert, matentusiast, foredragsholder og forfatter og har utgitt bøker i over 20 land. Han driver klinikk i Oslo og har spesialkompetanse på stoffskifte- og hormonsykdommer, ernæring og helse. I 1999 startet dr. Lindberg den første tverrfaglige spesialklinikken for behandling av fedme i Norge. Siden klinikken ble etablert, har den opparbeidet en betydelig spisskompetanse innen utredning, behandling, oppfølging og forebygging av livsstilssykdommer.