Ris er det viktigste matvaren for halvparten av Jordens befolkning, og ikke uten grunn. Det er en sunn, næringsrik kornsort, full av de komplekse karbohydratene som danner basis i de fleste sunne kosthold. Ris, særlig upolert, brun ris, inneholder også proteiner, vitaminer, mineraler og kostfibrer.
Her vil du finne mer enn 140 oppskrifter på risretter, fra forretter, supper og salater, til risotto, paellaer, sushiruller og ovnsbakte retter. Det siste kapitlet, som dreier seg om desserter, omfatter puddinger, kaker og riskremer.
Ris er det viktigste matvaren for halvparten av Jordens befolkning, og ikke uten grunn. Det er en sunn, næringsrik kornsort, full av de komplekse karbohydratene som danner basis i de fleste sunne kosthold. Ris, særlig upolert, brun ris, inneholder også proteiner, vitaminer, mineraler og kostfibrer.
Her vil du finne mer enn 140 oppskrifter på risretter, fra forretter, supper og salater, til risotto, paellaer, sushiruller og ovnsbakte retter. Det siste kapitlet, som dreier seg om desserter, omfatter puddinger, kaker og riskremer.
er utdannet kokk ved William Angliss-instituttet i Melbourne. Hun har arbeidet under noen av Australias fremste kjøkkensjefer, og som privat kjøkkensjef hos velholdne familier i USA og Storbritannia. Lane har skrevet en rekke kokebøker.