En rik bakterieflora er avgjørende for god helse. Spiser du mat som inneholder store mengder prebiotika, vil det styrke immunforsvaret og din generelle helse, du vil få en mer velfungerende mage og det blir lettere å holde vekten.
I boken får du: En grunnleggende forståelse av hvordan tarmen din virker En lynkur på fire dager som bedrer tarmfloraen din radikalt En oversikt over de 20 råvarene som inneholder mest prebiotika 42 oppskrifter på retter som inneholder store mengder prebiotika i lett tilgjengelige matvarer Det er så enkelt å spise den maten som gir best næring til de gode tarmbakteriene, og det betyr så mye for hele kroppen. Med denne boka kan du begynne i dag, og oppnå en topptrimmet tarm!
En rik bakterieflora er avgjørende for god helse. Spiser du mat som inneholder store mengder prebiotika, vil det styrke immunforsvaret og din generelle helse, du vil få en mer velfungerende mage og det blir lettere å holde vekten.
I boken får du: En grunnleggende forståelse av hvordan tarmen din virker En lynkur på fire dager som bedrer tarmfloraen din radikalt En oversikt over de 20 råvarene som inneholder mest prebiotika 42 oppskrifter på retter som inneholder store mengder prebiotika i lett tilgjengelige matvarer Det er så enkelt å spise den maten som gir best næring til de gode tarmbakteriene, og det betyr så mye for hele kroppen. Med denne boka kan du begynne i dag, og oppnå en topptrimmet tarm!
Bla i boka
Om forfatterenProduktinformasjon
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202548308
Antall sider: 160
Oversatt av: Mette-Cathrine Jahr
Kategori: Mat og drikke, Kokebøker, Helse og psykisk helse
Søren Lange er ernæringsrådgiver og kokk. Han har sammen med vitenskapsjournalist Mette Bender utgitt flere bøker om helse og mat i Danmark, blant annet bestselgeren "Det helbredende køkken". Dette er deres første bok på norsk.
Mette Bender er vitenskapsjournalist og har sammen med ernæringsrådgiver og kokk Søren Lange utgitt flere bøker om helse og mat i Danmark, blant annet bestselgeren "Det helbredende køkken". Dette er deres første bok på norsk.