Zombie-Bjarne (Innbundet)

Forfatter:

Ketil Bleidin (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 208
Illustratør: Bleidin, Ketil
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202392833
Kategori: Høytlesning
Alder: 9 - 12
Omtale Zombie-Bjarne

NOMINERT TIL BOKSLUKERPRISEN 2015

Ikke alle naboer er like hyggelige. Naboen til Emma og Emil er rektor på skolen hvor tvillingene går. Og han er av de rektorene man skal passe seg for, streng og skummel. Denne jula skal Bjarne på cruise til Karibia. Men da han vender hjem, har noe skjedd med ham. Emma og Emil oppdager at rektoren deres er blitt en ekte zombie, en levende død, med stor appetitt på barnehjerner!

Til toppen

Andre utgaver

Zombie-Bjarne
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015

Flere bøker av Sigbjørn Mostue:

Anmeldelser Zombie-Bjarne

"Dette er intet mindre enn en hysterisk morsom høytlesningsbok for alle med et lite snev av humoristisk sans. Jeg måtte bite meg selv for ikke å le høyt da jeg leste denne på bussen. Boka er på 203 sider, med korte kapitler og greie setninger uten for vanskelige ord. Illustrasjonene og beskrivelsene for øvrig gjør det enkelt å se for seg alt og alle."

Marthe Rislå Torkildsen , Kristiansand Avis

Tips til sommarlesinga

"Humoristisk og herleg grøssete bok"

Oddny Torvanger Heggen, Jærbladet

Til toppen

Om forfatter

Sigbjørn Mostue (f. 1969) er utdannet cand.philol. med hovedfag i idéhistorie. Han har tidligere jobbet som bl.a. redaktør, men skriver nå på fulltid. Sigbjørn Mostue bor på Jessheim med samboer og to barn.

Som forfatter har han bl.a. hatt stor suksess med Alvetegnet-trilogien bestående av Gravbøygen våkner (2005)vinner av Arks barnebokpris, den Brageprisnominerte Nissedreperen (2006) og Krakens gap (2007). Også trilogien Den siste magiker (2010-2012) har fått god mottakelse. Zombie-Bjarne (2013) var i 2014/2015 superfinalist til Foreningen !les' Bokslukerprisen, som kåres av barneskoleelevene selv.

I 2015 vant han U-prisen med I morgen er alt mørkt. Mostue har i tillegg til bøker for barn og unge skrevet flere kriminalromaner sammen med Johnny Brenna. I 2019 utga han thrilleren Himmelen skal gråte blod hvor filmrettighetene ble solgt allerede før utgivelse. Romanen ble også nominert til Riverton-prisen.

Alvetegnet-trilogien ser du her.

Oversikt over serien I morgen er alt mørkt finner du her.

Oversikt over serien Den siste magiker finner du her.