WuMo bordkalender 2012 (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: WuMo bordkalender 2012
ISBN/EAN: 9788202366704
Kategori: Humor / Satire
Omtale WuMo bordkalender 2012
Når du opplever at både tiden og hele verden er imot deg, skal du huske på at du "skal få en dag i mårå". Og den kan bli enda verre! I mellomtiden kan du le deg syk av disse gærne danskene - en latterlig stikkpille hver dag hele året!

Til toppen

Om forfatter

WuMo, tidligere Wulffmorgenthaler, dekker alle utgivelser som danskene Mikael Wulff og Anders Morgenthaler lager sammen.

Sammen har Wulff og Morgenthaler skapt tegneseriestripen "Wulffmorgenthaler" som trykkes i mange aviser: Politiken i Danmark, Aftonbladet i Sverige, Dagbladet i Norge, samt i engelsk utgave på wulffmorgenthaler.com som daglig har 30.000 besøkende.

Wulffmorgenthaler (WuMo) har også stått bak en suksessrik serie på den danske tv-kanalen DR2. Satire- og sketsjshowet varte i tre sesonger, og hadde den militante flodehesten "Dolph" som skrikende og ikonisk midtpunkt. To år på rad vant tv-serien pris for Årets beste tv-program.

Wulffmorgenthaler har utgitt flere uhyggelig populære bøker med tegneseriestriper, og utgir årlig en bordkalender med 365 striper. Disse kalenderne har hjulpet skikkelig mange mennesker som tidligere ikke visste at det fantes noe som het "dager" og "uker" eller "måneder" og levde bare helt utflytende, formålsløse liv uten begrep om noe som helst.

Utover å lage Wulffmorgenthaler er både Mikael Wulff og Anders Morgenthaler aktive på egenhånd; Wulff som standupkomiker og Morgenthaler som spillefilminstruktør. Konklusjon: Alt som Wulffmorgenthaler rører ved blir til gull – eller smuldrer hen, eller blir litt klamt, eller løper skrikende vekk.