World of spycraft: Mientologene (Heftet)

Serie: World of spycraft 1

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202556303
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 13 - 18
Omtale World of spycraft: Mientologene

Hva skjer om du lar deg lokke inn?

Live Lindholm er fosterbarn og gother. Eric Elton er vestkantgutt. Når de to møtes på fest, oppstår et uvanlig vennskap.

Det er noe mystisk på gang i et gammelt hus i Maridalen. En stor gjeng med ungdommer henger rundt der. Og nå har Live sett en kjendis gå inn. Det kommer merkelige lyder fra huset – skriking og stønning.

Eric "låner" utstyr fra farens spionasjebutikk World of Spycraft, og de installerer kameraer både i og utenfor huset. Det er en kvasireligiøs sekt som holder til der. Av den typen som utnytter ungdom og tar pengene deres. Som sikter seg inn der du er svakest. De kaller seg mientologene.

Så forsvinner plutselig Live.Tom Kristensens krimserie for ungdom vil speile det moderne samfunnet og vekke leseren til kritisk tenkning.

Til toppen

Andre utgaver

Mientologene
Bokmål Ebok 2014

Flere bøker av Tom Kristensen:

Om forfatter
Tom Kristensen (f. 1955) er utdannet siviløkonom og ingeniør, og har arbeidet innen bank, industri og finans. Kristensen debuterte med kriminalromanen En kule i 2001. 
Kristensen har siden skrevet flere kriminalromaner fra finansmiljø. Flere av bøkene er oversatt.
I 2007 mottok han Rivertonprisen for boken Dødsriket. World of Spycraft-serien er Tom Kristensens første bøker for ungdom.
Bøker i serien