Wimbledon (Ebok)

Der graset er grønast

Forfatter:

Det er reisa til Wimbledons magiske gras, og det er skildringa av Roger Federers og Serena Williams kunstferdige spel. Det er dramaet i Borg og McEnroes dagar, då gatene i Norge var tomme då finalen vart spelt. Og det er moglegheita for ny tennisfeber – når talentet Capsper Ruud spring ut. Tennis strekar opp eit spenningsfelt som minner om livet sjølv. Boka «Wimbledon» er reisa til spelets kjerne.

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2017
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 4.41 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788202551254
Kategori: Historie , Samfunn og debatt og Populærvitenskap
Omtale Wimbledon

Det er reisa til Wimbledons magiske gras, og det er skildringa av Roger Federers og Serena Williams kunstferdige spel. Det er dramaet i Borg og McEnroes dagar, då gatene i Norge var tomme då finalen vart spelt. Og det er moglegheita for ny tennisfeber – når talentet Casper Ruud spring ut. Tennis strekar opp eit spenningsfelt som minner om livet sjølv. Boka «Wimbledon» er reisa til spelets kjerne.

Til toppen

Noen bøker er idrettsprestasjoner. Dette er en slik.
Svein Egil Omdal, Bergens Tidende

Andre utgaver

Wimbledon
Nynorsk Innbundet 2017
Wimbledon
Nynorsk Heftet 2018
Wimbledon
Nynorsk Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Gudmund Skjeldal:

Om forfatter

Gudmund Skjeldal (fødd 1970) er utdanna idéhistorikar [frå universitetet i Oslo]. Han har vore slåttekar og skiløpar, lektor og klimakampanjeleiar, journalist og kommentator. Han er forfattar av åtte bøker, så som dei kritikarroste Den siste langrennaren (2005) og Diktaren i bombeflyet (2012), ein biografi om Nordahl Grieg, Wimbledon (2017) og Vestover, historia om «Bergens Tidende».