Webkommunikasjon (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2006
Antall sider: 192
Forlag: IJ-forlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788271473044
Kategori: Journalistikk og mediefag
Fag: IJ-forlaget, Mediefag
Nivå: Akademisk
Omtale Webkommunikasjon
Hva er egentlig god webkommunikasjon? Hvorfor lykkes noen nettsteder, mens andre mislykkes? Hvordan kan man sørge for at man kommuniserer riktig på web?

Webkommunikasjon gir for første gang i Norge en samlet oversikt over hvilke faktorer som påvirker brukerens oppfatning av et nettsted. På en enkel og lettfattelig måte forteller boken hvordan bedrifter og organisasjoner kan oppnå ønsket kommunikasjonseffekt på web, og hvordan nettstedet kan bidra til å oppfylle bedriftens målsettinger. Foruten å være en grunnleggende innføring i faget webkommunikasjon fungerer Webkommunikasjon som en praktisk håndbok for nettredaktører, markedsførere, informasjonsmedarbeidere og andre som arbeider med innhold og kommunikasjon på web.

Denne 2. utgaven av boken er rikt illustrert med nye og oppdaterte skjermbilder, illustrasjoner og praktiske eksempler fra faktiske, norske nettsteder.

Til toppen

Om forfatter
Nina Furu er en nestor innen norsk webkommunikasjon. Hun er i dag seniorpartner i Webgruppen, og en mye brukt kursleder og foredragsholder i inn- og utland. Furu har vært nettredaktør for flere norske magasiner og portaler, driver Nettredaktørskolen i Oslo og er rådgiver for en rekke av landets største nettsteder innen både privat og offentlig sektor.