Vintervakkert (Innbundet)

Kranser & dekorasjoner

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 136
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204128324
Omtale Vintervakkert
Edle Catharina Normans buketter, dekorasjoner og kranser er ganske enestående i sitt slag.

I denne boken presenterer hun et mangfoldig utvalg av høstens, julens og vinterens dekorasjoner. Her har hun lagt vekt på å bruke naturmaterialer som er tilgjengelige gjennom høsten og vinterhalvåret, og med former og farger som passer til vinterens stemningsbilde. Sammen med disse materialene fra naturens eget skattkammer bruker hun blomster og grønne vekster som kan kjøpes i blomsterbutikker over hele landet.

La deg inspirere av denne vakre boken til å gå ut og finne materialer og skape noe fint av alt det naturen gir oss. Vakre dekorasjoner gir stemning og atmosfære til både hverdag og fest.

Til toppen

Om forfatter

Edle Catharina Norman er født i 1949. Hun vokste opp i Oslo og bor der fortsatt.

Norman er siviløkonom fra Norges Handelshøyskole, NHH. Hun startet sin yrkeskarriere i Skatteetaten og fortsatte som controller i et stort, norsk konsern.

I 1999 etablerte hun markblomstverkstedet Vildkransen på Frognerseteren.

Siden 2011 har hun i tillegg vært leverandør av ville, spiselige vekster til gourmet- og stjernerestauranter i Oslo. Restaurant Maaemo, nå med tre Michelin-stjerner, var hennes første og største kunde.

Norman har skrevet hobbybøkene Vakre markblomster (2005) og Vintervakkert (2007), samt oppslagsboken Norges spiselige planter og bær (2015). Hobbybøkene er gitt ut på syv språk og solgt i nærmere 100.000 eksemplarer til sammen. Oppslagsboken lå 16 uker på bestselgerlisten og kom i 3. opplag allerede før jul i utgivelsesåret.