Vinterbading av Cecilie Thunem-Saanum (Ebok)
Ebok

Vinterbading (Ebok)

Praktiske råd for deg som vil bade når kulda biter

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 7.72 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202717575
Kategori: Natur og friluftsliv , Selvutvikling , Helse og psykisk helse og Trening og sunn livsstil
Omtale Vinterbading

Hva er det som får flere og flere til å senke seg ned i iskaldt vann midtvinters? Hva skjer i kroppen, og hva er viktig å vite før, under og etter et bad? Vinterbading gir svar på dette og på en rekke andre spørsmål som sørlendingen Cecilie Thunem-Saanum jevnlig får. I boken deler hun av sin kunnskap og erfaring gjennom åtte sesonger og lærer deg hvordan du gjør denne unike og utfordrende helse- og naturopplevelsen trygg og berikende, mentalt så vel som fysisk. Hun forteller deg hva du bør vite om utstyr, sikkerhet, forberedelser og egne forventninger, og hva forskerne sier om virkningen av iskalde bad på vår fysiske og mentale helse. Forfatterens betraktninger rundt mot, mestring og måloppnåelse kan overføres til hverdagslivet på land. Med Vinterbading ønsker hun å inspirere nysgjerrige til å forsøke seg og erfarne til å utvide sin badeopplevelse.

Vurderer du å bli en vinterbader, er denne boken et godt sted å starte.

Cecilie Thunem-Saanum har bakgrunn fra ulike lederstillinger knyttet til drift og markedsføring innenfor reise- og kulturlivet. Siden 2004 har hun vært selvstendig næringsdrivende og virket som kurs- og foredragsholder, mentor og rådgiver i kommunikasjon og tidsstyring.

Til toppen

Andre utgaver

Vinterbading
Bokmål Innbundet 2021
Vinterbading - Praktiske råd for deg som vil bade når kulda biter
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Om forfatter

Cecilie Thunem-Saanum har bakgrunn fra ulike lederstillinger knyttet til markedsføring og drift innenfor reise- og kulturlivet. Siden 2004 har hun vært selvstendig næringsdrivende og virket som kurs- og foredragsholder, mentor og rådgiver innenfor kommunikasjon og tidsstyring. På kundelisten står både toppledere og taxisjåfører, offentlige og private virksomheter.

Hun er fast gjestekommentator og kronikør i flere aviser og tidsskrifter og forfatter av boken Tid til alt (Kagge, 2015). Dessuten er hun en erfaren vinterbader med hittil over 400 kalde bad bak seg siden 2014. Uansett rolle, lever hun etter det samme prinsippet: «Gjør mer av det du tror på. Tro mer på det du gjør.» Cecilie Thunem-Saanum bor med sin familie i Lillesand, etter lengere opphold i Frankrike og Midtøsten.