Vindu mot en annen verden av Anne-Kristine Augestad (Ebok)
Ebok

Vindu mot en annen verden (Ebok)

Min reise til andre virkeligheter

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.14 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202457570
Kategori: Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Vindu mot en annen verden

Den gripende historien om kvinnen som takket være hjelpere fra den andre siden fant sin klarsynte identitet.

Anne-Kristine Augestad har hørt stemmer og sett indre bilder så lenge hun kan huske. I mange år forsøker hun å fortrenge dette i frykt for at hun har en psykisk sykdom. Etter hvert som tegnene på at hun må skifte kurs i livet blir stadig mer ubehagelige, begynner hun motvillig å tro på sine egne evner og på at det finnes et liv på den andre siden. Gjennom samtaler med menneskene der, de hun kaller de sjelfulle, endrer hun sakte men sikkert sin holdning til seg selv og forstår hvordan hun kan hjelpe seg selv og andre med sin begavelse.

Forfatteren gjennomgår en rekke traumatiske hendelser som nesten driver henne i døden, og som utfordrer hennes forståelse av det å være menneske. Samtalene med de sjelfulle overbeviser henne om at det tross ufattelige prøvelser finnes en fremtid for henne. Leseren tas med gjennom 24 år av Anne-Kristines liv, fra en tilværelse tynget av maktesløshet, skepsis, redsel og sorg til en verden fylt av ærefrykt, ydmykhet, takknemlighet og kjærlighet.

Forfatteren om boken på Forlagsliv.

Til toppen

Om forfatter
Anne-Kristine Augestad deltok i den første sesongen av TVNorges Jakten på den 6. sans og begynte tre år senere som klarsynt i kanalens mest populære serie, Åndenes makt. Hun holder kurs og tar imot klienter gjennom sin praksis Intuitive Consulting, og har møtt tusenvis av mennesker som ønsker å snakke med henne på grunn av hennes klarsyn og evner som medium. Augestad er fra Tromsø og bor i Sør-Tyskland med mann og to barn.