Vin med smak av natur (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2000
Antall sider: 79
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Vin med smak av natur
ISBN/EAN: 9788202195342
Omtale Vin med smak av natur

En personlig og inspirerende bok om hvordan du kan legge vin basert på naturens overflod av bær og frukt.

Vin er romantisk; den rommer minner om opplevelser, om late solfylte dager og berusende dufter og smaker fra naturens skattkammer. En god naturvin skal balansere mellom det sødmefylte feminine og det kraftige maskuline for å pirre nysgjerrigheten og åpne sansene. I hyggelig selskap henter vi fram en flaske fylt med sommerens solskinn og naturens gavmildhet, skjenker i vakre vinglass og nyter den som perfekt følge til et velsmakende måltid. Vin med smak av natur er en personlig og inspirerende bok om hvordan du kan legge vin basert på naturens overflod av bær og frukt. Etter hvert kan du ta i bruk din fantasi og oppdagelseslyst, og prøve deg fram med forskjellige smakstilsetninger og dufter som kan gjemme seg i en urt eller en blomst.

Johan Setnes er lektor, husdikter, hobbygolfspiller, romsdalspatriot og pasjonert fotballentusiast. Han har over 20 års erfaring som vinlegger, og eksperimenterer begeistret med råvarer og tilsetninger for å dyrke fram nye, spennende smaksopplevelser.

Se også Likører med smak av natur og Dram med smak av natur.

Til toppen

Flere bøker av Johan Setnes:

Om forfatter
Johan Setnes er utdannet fra Norges Idrettshøgskole, og har arbeidet som lektor ved Rauma vgs. Han har også hatt jobben som fotballtrener for Åndalsnes Idrettsforening, nå er han heltids vinbonde.