Vill ni åka mera? av Selma Lønning Aarø (Lydbok-CD)

Vill ni åka mera? (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2004
Innleser: Owe, Ove Christian
Spilletid: 5:15
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202236540
Kategori: Romaner
Omtale Vill ni åka mera?
Jeg legger munnen mot nøkkelhullet i badedøren, jeg hvisker til deg som om du alltid har vært der inne, som om du er en gammel kjæreste jeg endelig har husket på. Jeg vet at du er der inne og jeg kan huske hver avstikker og hver særegenhet på kroppen din. Du finnes i kroppen min som en særegenhet ingen kan ta fra meg.

Vill ni åka mera? forteller historien om Bergljot og den blinde David; det er både en klassisk kjærlighetsfortelling, som rører og beveger, og en moderne erkjennelsesroman, som på elegant vis forener mangslungne livshistorier og skjebner.

Ove Christian Owe leser Vill ni åka mera?, som er Selma Lønning Aarøs tredje roman.

Til toppen

Andre utgaver

Vill ni åka mera?
Bokmål Heftet 2004
Vill ni åka mera?
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010
Vill ni åka mera?
Bokmål Ebok 2009

Flere bøker av Selma Lønning Aarø:

Om forfatter

Selma Lønning Aarø er født i 1972 og kommer fra Stord i Hordaland. Hun debuterte i 1995 med Den endelige historien, som var vinner av Cappelens konkurranse for beste debutroman. Aarø har utgitt en rekke bøker i ulike sjangere, og har skrevet både for voksne og barn. Aarø har også redigert tre årganger av Cappelens debutantantologi Signaler alle med Nils-Øivind Haagensen som medredaktør.

Vill ni åka mera? (2003), har blitt betegnet som Aarøs gjennombrudd. Med denne romanen ble hun også nominert til Brageprisen. Siden har hun utgitt en rekke bøker for voksne og barn. Hennes hittil siste roman, Hennes løgnaktige ytre, utkom i 2016 til strålende kritikker.

Selma Lønning Aarø har i en årrekke vært spaltist i Dagladet og Klassekampen. Hun er kjent for sin selvironiske og humoristiske stil.