Vi var enige om noe (Innbundet)

Serie:  364

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 120
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 364
ISBN/EAN: 9788282882927
Omtale Vi var enige om noe
Vi var enige om noe handler om et dødt og et døende forbilde, samt en gutt som ikke vil elske jenta tilbake. Nærmere bestemt: Amalie Skram, pappa og «deg». Bokas jeg reiser fra Bergen til Oslo, fra det som kunne bli til det som faktisk er. Og det som er, er fravær, er gamle dager oppå nye dager, det gamle på nytt og det nye på gammelt. For fortida har alltid noe den skulle sagt om framtida. Og kjærligheten forandrer seg veldig langsomt, akkurat som litteraturen.

Vi var enige om noe er en samling om å finne mer enn hundre år gamle svar på det alltid tilstedeværende spørsmål: Hvem kan vel elske meg?

Til toppen

Andre utgaver

Vi var enige om noe
Bokmål Ebok 2018

Flere bøker av Unnveig Aaserud Stokke:

Anmeldelser Vi var enige om noe
«Fordi det er tap på alle frontar her, gjeld det å herde seg, og Skram-referansane styrkar eget. (...) Ved å nytte Skram som sparringpartnar vert det skapt ein viss reflekterande – kanskje også ironisk – distanse til livet og til framstillinga. Det er nok medvite gjort, for eget treng ein ventil for frustrasjonane. Om ein aksepterer utgangspunktet for dikta, finst strofer her som lyftar seg eit godt stykke over det gjengse.»Sindre Ekrheim, DAG OG TID

Til toppen

Bøker i serien