Vi er alle døgnfluer (Heftet)

- og andre psykoterapeutiske fortellinger

Forfatter:

Audhild Skoglund (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 240
Forlag: Arneberg Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Creatures of a day
Oversatt av: Skoglund, Audhild
ISBN/EAN: 9788202605759
Kategori: Helse og psykisk helse
Omtale Vi er alle døgnfluer

Irvin D. Yalom skriver med gripende ærlighet om livets definitive skjebne. De fleste av oss bruker mye tid på å unngå å gjenkjenne det faktum at vi skal dø, og at «verden» ikke kommer til å gjøre noe for at livene våre skal fortone seg meningsfulle mens vi lever dem.

Vi er alle døgnfluer - og andre terapeutiske fortellinger er et testament over det arbeidet Yalom startet for lenge siden og den siste i rekken av hans pasienthistorier. Utgivelsen av Kjærlighetens bøddel og andre fortellinger fra psykoterapien fra 1989 skulle etablere Irvin D. Yalom som den mest fremragende forfatteren av litteratur innen psykoterapi de siste tiårene av det tyvende århundre. Utgivelsen av Vi er alle døgnfluer markerer 20 år med Yalom på norsk!

Til toppen

Andre utgaver

Vi er alle døgnfluer
Bokmål Innbundet 2015
Vi er alle døgnfluer
Bokmål Ebok 2020

Flere bøker av Irvin D. Yalom:

Om forfatter
Irvin D. Yalom født 13. juni 1931 i Washington er forfatter og professor i psykiatri ved Stanford University. Han har motatt en rekke utmerkelser for sitt forfatterskap som omfatter faglitteratur, essays og romaner. Utgivelsen av Kjærlighetens bøddel og andre fortellinger fra psykoterapien fra 1989 skulle etablere Yalom som den mest fremragende forfatter av litteratur innen psykoterapi de siste tiårene av det tyvende århundre.

«Irvin D. Yalom, Professor Emeritus ved Stanford University School of Medicine, ble av tidsskriftet Psychology Today, nylig rangert blant de fem mest betydningsfulle psykiatere gjennom de siste 50 år.» New York Times