Vi baker! (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 108
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202347116
Kategori: Kokebøker
Omtale Vi baker!

Denne boken er barnas egen bakebok!

Marit baker sammen med barna, og bakverkene er tilpasset barnas alder. De eldste lager de vanskeligste rettene, mens de minste får de enkleste. Boka inneholder nøyaktige instruksjoner med trinn for trinn-bilder som gjør det enkelt for de små bakerne å se hva de skal gjøre, og med bilder av det ferdige bakverket i det stolte barnets hender. Før hver oppskrift er det en faktaboks med informasjon om hvilket utstyr som trengs, steketid og hvor lang tid det tar å lage det enkelte bakverket.

Oppskriftene er enkle å forstå og pedagogisk lagt opp at alle klarer å følge dem og få et vellykket resultat. I tillegg til vanlig søtbakst er det også oppskrifter på retter til lunsj/etter-skoletid-moro (brød, rundstykker og matpakkesprell) og middag (pizzasnurrer, tortillas o.l.).

Til toppen

Om forfatter

Fru Timian, Marit Røttingsnes Westlie (f. 1970), er en av Norges mest populære matbloggere. Hun har utgitt en rekke kokebøker med et samlet opplag på over 100 000 eksemplarer. Fru Timian har hatt en serie på Matkanalen og deltatt i Matkontrollen på TV2. Hver uke lager hun mat live på Facebook.

Fru Timian er kjent for sin ujålete, ukompliserte og begeistrende stil og sin evne til å beskrive fremgangsmåtene slik at den som lager maten eller baker kakene, alltid får et vellykket resultat.

I tillegg til å legge ut oppskrifter og bilder på bloggen er Fru Timian aktiv på andre sosiale medier med bilder og oppskrifter. På SnapChat og Instagram Stories får du se mer fra livet som matblogger.

Fru Timian kan følges her:

Blogg: frutimian.no

facebook.com/frutimian

instagram.com/frutimian

SnapChat – søk på Fru Timian