Verdens farligste gjeng 2: Gravplyndrere (Innbundet)

Serie: Verdens farligste gjeng 2

Forfatter:

Ida Larmo (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 128
Illustratør: Larmo, Ida
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202473006
Kategori: Romaner for barn
Alder: 6 - 10
Omtale Verdens farligste gjeng 2: Gravplyndrere
Verdens farligste gjeng (VFG) er fremdeles nabolagets skrekk og i bitter konflikt med Grusomme gutters gjeng (GGG).
Bok nummer to kommer med fire nye historier. Det dukker opp ekte skurker i Ondskapens skog, og det på selveste halloween! Kan et dinosaurskjelett redde dem fra kjedelige skoledager? Og hvem av dem har egentlig den sterkeste pappaen? Dette er lettlest og underholdende og gjennomillustrert. Boken er blant favorittene hos unge lesere.

Til toppen

Andre utgaver

Verdens farligste gjeng
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
Gravplyndrere
Bokmål Nedlastbar lydbok 2015
På dypt vann
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017
På dypt vann
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Om forfatter

Arne Svingen (f. 1967) har skrevet en rekke bøker for barn, ungdom og voksne. Han debuterte i 1999 med den kritikerroste romanen Handlingens mann og den første barneboka om Hubert, Flekken. Siden har det blitt en hel serie Hubert-bøker, som er oversatt til tysk, dansk, svensk og italiensk. Svingen er også forfatteren av Bendik og monsteret-serien, og ungdomsbøker som Frosten kom tidlig, den gjennomillustrerte romanen Dager jeg har glemt og Brageprisvinneren Svart elfenben. Sammen med Helene Uri har han skrevet Sommeren vi kledde oss nakne.

Som spenningsforfatter har han skrevet barneromanene Tause skrik, Gutten som gikk opp i røyk og Dødsmyra, og er en av forfatterne av grøsserserien Marg & bein. For voksne har han skrevet romanene Stereo, Pøbelkomiteen, en reiseskildring fra Iran, romanen King size (2008), og Mannen som gikk gjennom lydmuren (2015).

Arne Svingen reiser mye rundt på skoler og biblioteker med et mål om å få barn og unge til å lese mer skjønnlitteratur. Han har i tillegg skrevet flere hørespill for NRK og sangtekster for Jonas Fjeld.

Bøker i serien