Venninner i nøden av Sigrid Lunde (Ebok)
Ebok

Venninner i nøden (Ebok)

Serie: Jordmoren 32

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.22 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Jordmoren
Serienummer: 32
ISBN/EAN: 9788202591922
Kategori: Serieromaner
Omtale Venninner i nøden

Astris tante, Belinda, er døende, og Astri må reise til bergen for å ta farvel. I siste liten erklærer Turid at hun vil bli med, og Astri forstår at Turid reiser i håp om å finne datteren. Det er en lang og slitsom reise, og ingen vet hva som venter dem når de kommer fram. Vil de klare å spore opp den lille jenta, og hvilken forfatning er hun i?


Barnehjemmet var lett å kjenne igjen etter beskrivelsen. Huset var ganske riktig hvitt, og i tre etasjer. Rundt den store eiendommen gikk et nokså forfallent gjerde, og porten var lukket. På nært hold var det åpenbart at huset trengte mye vedlikehold, og både ett og to strøk maling. Og hvor var lyden av barnestemmer, av glad latter? Astri og Turid vekslet blikk. De var ett nå. Uhyggen var krøpet langt inn i Astri. Dette var den tristeste anstalten hun hadde sett i hele sitt liv.

Til toppen

Andre utgaver

Venninner i nøden
Bokmål Heftet 2009

Flere bøker av Sigrid Lunde:

Om forfatter

Sigrid Lunde er en meget produktiv forfatter som har skrevet både bøker, artikler og noveller, men mest kjent er hun nok for sin populære serie Jordmoren, som ble en av Norges lengste romanserier.

Bøker i serien