Vennekretsen av Maeve Binchy (Nedlastbar lydbok)

Vennekretsen (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Aleksander Melli (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2020
Innleser: Grythe, Hilde
Spilletid: 16:48
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Circle of Friends
Oversatt av: Melli, Aleksander
ISBN/EAN: 9788202669744
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Vennekretsen

Eve og Benny har vært bestevenner siden barndommen, til tross for at de er svært forskjellige. Eve er spinkel og foreldreløs, oppvokst i et kloster, mens Benny er overvektig, enebarn og vokste opp i et hjem med mye kjærlighet. Sammen forlater de hjembyen for å studere i Dublin. Der utvides vennekretsen. Kjekkasen Jack og den vakre, mystiske Nan er med på å gjøre livet som student spennende og morsomt. Men den lykkelige tilværelsen tar slutt og vennskap settes på hard prøve den dagen en av vennene gjør noe utilgivelig.

Til toppen

Flere bøker av Maeve Binchy:

Om forfatterMAEVE BINCHY (1940-2012) startet sin karriere som lærer før hun ble forfatter. Irske Binchy skrev 16 romaner, som til sammen har solgt over 40 millioner eksemplarer verden over, og er oversatt til 37 språk.

«Hun er en fantastisk romanforfatter og spaltist, som engasjerte millioner rundt om i verden. Hun var en stor historieforteller, og vi har satt pris på hennes evne til å engasjere, underholde og overraske.» Michael D. Higgins, tidligere irsk president

Flere Maeve Binchy-romaner utgitt på norsk: Ildfluesommer, Vennekretsen, Et bord på Quentins, Den hellige kilden, Hjerte og sinn, En uke om vinteren og Glassjøen.