Vekk din indre healer (Innbundet)

gjenskap forbindelsen til universet ved hjelp av de nye energifrekvensene

Forfatter:

, Kari Kahrs (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2005
Antall sider: 288
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The reconnection
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788274136175
Kategori: Mind, Body, Spirit
Omtale Vekk din indre healer
Gjenskap forbindelsen til universet ved hjelp av de nye energifrekvensene.

Hva er det som skjer og hvorfor skjer dette meg? spurte den vellykkede kiropraktoren Eric Pearl seg om og om igjen, når pasientene hans i spasmer og med ukjent stemme sa: Du bringer lys og informasjon til planeten. Før de reiste seg opp fra benken, fri fra medfødte hofteskader, ødelagte rygger og forvridde føtter og attpåtil selv hadde fått helbredende evner!

Eric Pearls mirakuløse helbredelsesevner fascinerer og forundrer leger og forskere over hele verden. Selv forklarer han fenomenet med de nye healingfrekvensene som nå i rasende tempo sprer seg i oss alle. Det jeg kaller Forbindelsen er ingen innbildning, sier Eric Pearl. Forbindelsen er prosessen som gjenforener oss med universet. Healingenergien ligger på et nytt frekvensområde, og de overføres via et spektrum av lys og informasjon som aldri før har vært tilgjengelig på jorden.

Glem krystaller, meditasjon og mantraer. Energien som gjenskaper din forbindelse til universet har du i deg, og den slipper ikke taket når du har aktivert den ved hjelp av bokens mange enkle og kraftfulle øvelser!

Til toppen

Andre utgaver

Vekk din indre healer
Bokmål Nedlastbar lydbok 2009