Veier til visdom (Innbundet)

Forfatter:

Inger-Johanne Sæterdal (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Vägar till visdom
Oversatt av: Sæterdal, Inger-Johanne
ISBN/EAN: 9788202322533
Kategori: Selvutvikling
Omtale Veier til visdom

Med gode tips og konkrete eksempler forklarer Einhorn hvordan vi alle kan tilegne oss visdom og få et mer meningsfylt liv.

Visdom
Det kan høre ut som noe uoppnåelig, gammeldags og passé. I dag snakker vi heller om fleksibilitet, kompetanse og å være smart. Ingen kan ta mer feil, mener Stefan Einhorn. Aldri før har individets valgfrihet vært større, informasjonsmengden mer omfattende og kravene til tilpassningsdyktighet så store. Nettopp derfor er visdom viktigere enn noensinne.

Les om sjefen som våget å omgi seg med medarbeidere som tenker ulikt, om fotballtreneren som med noen kloke ord ga spilleren ny selvtillitt, og hvordan litt ettertanke til og med kan redde menneskeliv. Men fremfor alt hvordan din egen visdom kan vokse og hvordan du kan ha nytte av den i alle livets aspekter.

Visdom er en måte å forholde seg til livet. Det er din visdom som øker dine muligheter til å leve et rikt liv og til gode relasjoner med dine medmennesker

Til toppen

Andre utgaver

Veier til visdom
Bokmål Heftet 2014

Flere bøker av Stefan Einhorn:

Om forfatter
Stefan Einhorn er lege og professor i etikk ved Karolinska Institutet. I tillegg til å undervise er han en populær foredragsholder om etiske spørsmål. Han har utgitt en rekke bøker, blant annet Kunsten å være snill, Medmennesker og Veier til visdom.