Veien til Roma (Heftet)

en roman fra kjærlighetens by

Forfatter:

Cheryl Orsini (Illustratør) Lene Stokseth (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 219
Illustratør: Orsini, Cheryl
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: The lover's guide to Rome
Oversatt av: Stokseth, Lene
ISBN/EAN: 9788281694132
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Veien til Roma

En sjarmerende roman som kretser rundt Romas vakre severdigheter. Her veves historier og livsskjebner elegant inn i hverandre gjennom fortellingen om tre par og deres kjærlighetseventyr i den evige stad.

Den unge kunstneren Alice har kommet til Roma for å oppleve litt spenning og inspirasjon før hun slår seg til ro med den trygge kjæresten Daniel. Hun betviler at det finnes noe slikt som kjærlighet ved første blikk - og hvordan skulle hun i så fall vite om det skjedde med nettopp henne?

Det middelaldrende paret Meg og Alec er ute på et (ifølge Meg) viktig "oppdrag", og prøver samtidig å holde liv i sitt noe falmede ekteskap.

Connie og Lizzie er i byen for å spre asken etter Connies elskede mann, som også var Lizzies bror. Men Lizzie kjenner ikke den fulle sannheten om hva som skjedde den gangen Connie og Henry møttes i Roma mange tiår tidligere.

Fortellerstemmen i romanen tilhører Roma selv, i form av Kjærlighetens ånd, som veileder oss gjennom byen. Den lar leserne forstå hvordan Roma har blitt et så velsignet sted for elskende, og gir de tre parene velmenende dytt i retning av den lykken de fortjener.

«Frodig sommerlektyre» - Jon Terje Grønli, Gjengangeren «En sjarmbombe av en roman» - Hjemmet

Til toppen

Andre utgaver

Veien til Roma
Bokmål Ebok 2016
Anmeldelser Veien til Roma

«Frodig sommerlektyre»

Jon Terje Grønli, Gjengangeren

«En sjarmbombe av en roman»

Hjemmet

«En kjærlighetserklæring til en vakker by, elegant komponert av en glimrende historieforteller»«En sjarmbombe av en roman»

The Sydney Morning Herald

Til toppen

Om forfatter

Mark Lamprell bor i Australia og arbeider med film og TV. Han har vært manusforfatter og regissør på en rekke kjente filmer, blant annet Heldiggrisen Babe. Veien til Roma er hans andre roman.