Våt (Heftet)

gangsterroman

Forfatter:

H.L.V. Siempre (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 313
Forlag: Font Forlag
Språk: Bokmål
Originaltittel: Moist
Oversatt av: Siempre, H.L.V.
ISBN/EAN: 9788281690134
Kategori: Krim
Omtale Våt
Når en avrevet arm som er dekorert med en erotisk tatovering dukker opp på et av Los Angeles' patologi-laboratorier, oppstår det kjærlighet ved første blikk. Bobs underbetalte jobb ved dissekeringsbordet har aldri gitt ham noen grunn til oppstandelse, men nå får han ikke ro før han finner eieren av armen slik at han kan få tak i jenta som poserte for den uforglemmelige tatoveringen.

Bob er imidlertid ikke den eneste som er ute etter å finne armens eier - fra det øyeblikk han legger ut på sin søken etter den sanne kjærlighet, møter han konkurranse fra en fargerik gjeng med meksikanske gangstere og noen av Los Angeles' "fineste" politimenn, som også er på desperat jakt etter dette spesielle bevismaterialet.

Presseomtale: "Våt er en mildt sagt saftig roman, en krimkomedie med mye sex og vold og grotesk humor, men det er gjort så stilfullt at man skal være veldig vrang for å ikke falle for den ville og makabre historien. " Dagbladet

"Forrykkende vanvidd fra begynnelse til slutt." Adresseavisen

"Svært underholdende lesning." Haugesunds Avis

"En hyllest til Raymond Chandler og James Ellroys hardkokte Los Angeles." Los Angeles Times

"Så fengslende at det er umulig å ikke lese ferdig når man først har begynt." New York Daily News

Til toppen

Andre utgaver

Våt
Bokmål Innbundet 2006
Om forfatter
Mark Haskell Smith bor i Los Angeles, hvor han forsøker å leve av å skrive filmmanus og bøker. Han elsker meksikansk mat, og er allergisk mot rødvin. Våt er forfatterens første roman og ble utgitt i USA i 2002 under tittelen Moist.