Værhårene (Lydbok-CD)

Serie: Reven og Grisungen 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2010
Innleser: Rørvik, Bjørn F.
Spilletid: 0:31
Antall enheter: 1
Forlag: Cappelen Damm Lydbok
Språk: Bokmål
Serie: Reven og Grisungen
ISBN/EAN: 9788202326302
Alder: 4 - 8
Omtale Værhårene
Reven og Grisungen har fått to lange hår av Kua. Kua forteller av det er ekte værhår, sånne som de brukte i gamle dager for å finne ut hvordan været skulle bli. Reven begynner som meteorolog, og både dåsemikler og andre kommer for å høre nytt om været. Alt går bra så lenge det er fint vær, men så blir værhårene ødelagt, en svensk dåsemikkel på bærtur får helt feil værmelding og lyn og torden skaper både kaos og forferdelse. Men Reven har som alltid raskt en ny plan klar.

Til toppen

Andre utgaver

Værhårene
Bokmål Innbundet 2002
Værhårene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2010

Flere bøker av Bjørn F. Rørvik:

Om forfatter

Bjørn F. Rørvik er født i 1964. Han er oppvokst i Østre Jevnaker på Hadeland, nå bor han på Oppsal i Oslo. Rørvik er en av våre mest anerkjente barnebokforfattere, og kanskje mest kjent for bøkene om Bukkene Bruse, i tillegg til Reven og Grisungen-serien. Sammen med illustratør Ragnar Aalbu står han også bak detektivserien for barn om mesterdetektiven Purriot. Bøkene hans er fulle av humor og morsomme påfunn, og flere av dem er solgt til utlandet.

Før han ble forfatter, jobbet Bjørn F. Rørvik med film- og videoproduksjon, som frilanser for lokalavis, kinomaskinist og radiotekniker. Han har utdannelse i Media og kommunikasjon fra Distriktshøgskolen i Volda.

Bjørn kan ganske mye om fugler og dyr og liker å reise rundt i Norge på forfatterbesøk.


Bøker i serien