Vakkert kaos av Kami Garcia (Ebok)
Ebok

Vakkert kaos (Ebok)

Serie: Beautiful Creatures 3

Forfatter:

Gry Wastvedt (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.57 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Beautiful Chaos
Oversatt av: Wastvedt, Gry
Serie: Beautiful Creatures
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202418977
Omtale Vakkert kaos
Ethan Wate trodde han var i ferd med å venne seg til alle de rare, umulige og uvirkelige hendelsene som fant sted i Gatlin, den lille hjembyen hans i Sørstatene. Men nå som han og Lena var tilbake i byen og hverdagen igjen, hadde ordene umulig og uvirkelig fått en helt ny betydning.
Gresshoppesvermer, rekordhete og ødeleggende stormer raser i Gatlin mens de to forsøker å forstå hva som skjedde da Lena ble krevd. Ikke engang Lenas mektige manerfamilie slipper unna, og når deres evner begynner å slå tilbake på dem selv med livsfarlig effekt, utkrystalliserer det seg et viktig spørsmål: Hva – eller hvem – må ofres for å redde Gatlin?
For Ethan er kaoset en skremmende, men kjærkommen distraksjon. Han plages av mareritt igjen, og denne gangen er det ikke Lena, men noe helt annet som følger ham ut av drømmene og inn i det virkelige livet. Og ikke nok med det, Ethan mister stadig biter av seg selv; Han glemmer navn og telefonnummer, til og med minner. Han vet ikke hvorfor, og mesteparten av tiden er han redd for å spørre.

Noen ganger finnes det ikke bare ett svar eller ett valg. Noen ganger kan man ikke ombestemme seg. Og noen ganger blir det heller ikke ingen lykkelig slutt.
Vakkert kaos er den tredje boka av fire om Ethan Wate og Lena Duchannes, som vi ble kjent med i Beautiful Creatures - Vakre skapninger, som også er blitt filmet.

Les også:
Beautiful Creatures - Vakre skapninger
Beautiful Creatures - Vakkert mørke
Beautiful Redeption - Vakkert gjensyn

Til toppen

Flere bøker av Kami Garcia:

Bøker i serien