Utvalgt av gudene 14, Arvelodd (Heftet)

Serie: Utvalgt av gudene 14

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2001
Antall sider: 229
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 14
ISBN/EAN: 9788202208912
Omtale Utvalgt av gudene 14, Arvelodd
Gydas vonde drømmer blir til virkelighet idet veldige vannmasser fosser ut av breen. Vannet viser ingen nåde. Gro og Roe kastes hjelpeløse rundt i et virvlende kaos, og Gyda blir rådløs vitne til en grusom kamp.

Torden Tora har befalt Gyda å legge ferden over isbreen, og hun trosser kolossen som viser seg å vente på henne med uante farer. Denne gangen kjemper ikke Gyda bare for sitt eget liv ... Hun kjemper også for et annet liv som er enda viktigere enn hennes eget.

Ikke så langt unna ruver et fjell over en liten boplass. Ravnene flyr med skrik og jammer over fjelltoppen, ivrige etter å gjøre som lederen befaler. Ravnemannen skuer utover boplassen han har makten over. Men trusselen fra kvinnen som kom, og aller mest fra barnet hun bærer, kan han ikke leve med. Uten nåde strammer han grepet om det lille samfunnet ...

Til toppen

Flere bøker av Jane Mysen:

Om forfatter

Jane Mysen ble født i 1960, og vokste opp på Harestua. Hun arbeidet i 11 år på Postgirokontoret i Oslo før hun begynte å skrive. Jane har tidligere utgitt to romanserier, Utvalgt av gudene og Barn under månen, og har i tillegg skrevet mye for ukepressen.

I 2004 vant hun Damms manuskonkurranse med serien Flammedans. Jane er i dag bosatt på Roa på Hadeland.

Bøker i serien