Uten nåde (Innbundet)

Forfatter:

Truls Holst Kopperud (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Cold Killing
Oversatt av: Kopperud, Truls Holst
ISBN/EAN: 9788202417338
Kategori: Krim
Omtale Uten nåde

Sean Corrigan er ikke som andre drapsetterforskere. Han har en egen evne til å forstå ondskap, for hans egen traumatiske og dunkle fortid gjør at han kan gjenkjenne det mørke hos andre. Det gir ham en klar fordel i jakten på forbrytere. Nå herjer en seriemorder i Londons gater. En som dreper kaldt og hensynsløst – tilsynelatende uten verken motiv, nåde eller anger. Corrigan blir nødt til å stole på instinktene sine. Det er få spor å gå etter, og de har ingen tid å miste.

Til toppen

Andre utgaver

Uten nåde
Bokmål Ebok 2016
Uten nåde
Bokmål Heftet 2016
Uten nåde
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Luke Delaney:

Anmeldelser Uten nåde

"Uten nåde er et befriende alternativ til all den skandinaviske kriminallitteraturen som har flommet over oss de siste årene. Egner seg utmerket til peisbål og blafrende stearinlys, men det kan være godt med selskap når ondskapen herjer på sitt verste i den engelske hovedstaden. Og slutten – den er alene terningkastet verdig.

 
Erling Koldaas, Trønder-Avisa

"Viser på skremmende autentisk vis hvordan politiet arbeider når en kaldblodig drapsmann slår til rundt om i London."

The Sun

"En selvsikker, aggressiv og svært lovende debut av en tidligere politietterforsker."

The Times

«En slående debut av en tidligere drapsetterforsker. Delaney er ikke hans virkelige navn, men detaljrikdommen og formidlingsevnen vitner om stor innsidekunnskap.»

Daily Mail

Til toppen

Om forfatter

Luke Delaney har selv lang erfaring med å jage gale seriemordere og voldsmenn. Han er tidligere politietterforsker på Scotland Yard, der han på 80-tallet ble utstasjonert i et område i det sørøstlige London som var beryktet for sin vold og kriminalitet. Bøkene hans vitner om stor innsidekunnskap.

Uten nåde ble utgitt på norsk i 2015 og er den første boken om drapsetterforsker Sean Corrigan. Grenseløs er andre bok i den kritikerroste serien.