Utbrent av Selina Barker (Ebok)
Ebok

Utbrent (Ebok)

Praktiske råd for å gjenfinne gleden, energien og kreativiteten

Forfatter:

Kari Kahrs (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2021
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.93 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Burnt Out
Oversatt av: Kahrs, Kari
ISBN/EAN: 9788202723835
Kategori: Selvutvikling og Helse og psykisk helse
Omtale Utbrent

Over hele verden meldes det om utbrente og om folk i faresonen for å bli det. Alt fra toppledere til sykepleiere, leger og lærere, journalister og kunstnere – ja, selv yogalærere – får diagnosen utbrent. Teknologien skulle gjøre livet vårt enklere, spare oss for arbeid og gi oss mer fritid. I stedet opplever mange at de er mer utslitt og under større press enn noensinne.

Er du blant dem som ligger våken om natten, utmattet etter arbeidsdagen og i helspenn over tanken på den overhengende arbeidslisten som venter neste morgen? Det trenger ikke å være slik! Enten du har møtt veggen eller er redd for å møte den, kan coach og livsstilveileder Selina Barker hjelpe deg, slik hun har hjulpet tusener til å trekke opp grensene, fylle opp energitanken og skape det livet du vil ha.

For alle utbrente og alle som er nær ved å ta fyr, har hun satt sammen en verktøykasse med alt du trenger for å kjenne deg kraftfull, rolig og konsentrert hver eneste arbeidsdag – uansett hvor mye det stormer rundt deg.

Til toppen

Andre utgaver

Om forfatter

Selina Barker er en karriere- og livsstil-coach, forfatter og podkaster som i mer enn ti år har hjulpet utbrente til å komme seg videre og skape både det livet og den karrieren de ønsker.

Hun har coached en lang rekke klienter, fra Google, Apple og UN Women til kunstnere, bestselgende forfattere samt ledere innenfor media- og musikkbransjen.

Hun var med på å etablere podkasten Project Love som siden oppstarten har hatt over en halv million lyttere, og hun har skapt lytte-serien 'The Career Change Coach'.

Selina Barker har vært omtalt i flere britiske aviser og tidsskrifter, som Independent, Evening Standard, Metro, Red, Psychologies, Grazia, The Pool og Huffington Post. Hun er jevnlig gjest i Emma Gannons podkast Ctrl Alt Delete.

www.selinabarker.com
Instagram @selinathecoach
selinabarker.com/themondaycrew