Uperfekt (Innbundet)

våg å vise hvem du er

Forfatter:

Benedicta Windt-Val (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 264
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Daring Greatly
Oversatt av: Windt-Val, Benedicta
ISBN/EAN: 9788202427535
Kategori: Selvutvikling og Sjel, Kropp, Sinn
Omtale Uperfekt

Brené Browns banebrytende bestselger handler om hvordan det å våge å være modig endrer livet vårt for alltid. Mot til å være oss selv, til å stå fram slik vi er, med sårbarhet og skavanker, til å tro på at vi er gode nok som vi er, til å tre inn i nye og usikre situasjoner. Når vi våger å leve helt og fullt, slippe kontrollen og strevet etter det perfekte, vil vi føle mer empati, tilhørighet og kjærlighet. Vi kommer vi til å endre oss når det gjelder måten vi lever, elsker og omgås familie, venner og kolleger på. Vi kommer til å være foreldre, kolleger og ledere på en annen måte. Vi befrir oss fra skam og blir gladere, helere og lykkeligere. Boka er basert på 12 års forskning på sårbarhet og et ønske om å se hva som gjør oss motstandsdyktige mot skam.

Forfatteren har et av de mest sette foredrag på TED.com. Foredraget er oversatt til 45 språk, også norsk, og er foreløpig sett av over 14 millioner mennesker. Boka har hittil solgt 300 000 eks. i USA. Les mer her.

Til toppen

Andre utgaver

Uperfekt
Bokmål Ebok 2014
Anmeldelser Uperfekt

Pedagogisk om sårbarhet for folk flest

"Den populærvitenskapelige måten å formidle tematikken på når utvilsomt ut til flere enn den ville gjort i form av forskningsartikler. Kan det, for en professor i en akademisk perfeksjonistisk tradisjon, være en måte å vise sin sårbarhet på, å formidle sin forskning primært på denne måten?"

Rø, Tidsskrift for den norske legeforening

Til toppen

Om forfatter

Brené Brown (1965) er forsker og professor ved University of Houston Graduate College of Social Work. Gjennom sin forskning har Brown har åpnet for en global samtale om mot, sårbarhet, skam og egenverd. Hun har fått utallige priser for sin undervisning, og hennes innlegg på TEDxHouston fra 2010 om sårbarhetens kraft er en av de mest sette foredragene på TED.

Bøkene hennes The Gifts of Imperfektion (2010) og uperfekt (2012) og Reis deg med ny styrke (2015) har toppet New York Times' bestselgerliste, og er oversatt til mer enn 45 språk.

Brené Browns TED-foredrag kan sees på www.ted.com/talks, og Oprah Winfreys intervju med henne kan sees på www.operah.com