Unik strikk med farger og struktur (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 200
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202717452
Kategori: Strikking og håndarbeid
Omtale Unik strikk med farger og struktur

I Unik strikk med farger og struktur presenterer Inga Semmingsen og Sigrid Marie Blom plagg og tilbehør som skiller seg litt ut. Her er det bare å glede seg til herlige fargekombinasjoner og lekre detaljer, nydelig strukturstrikk og moderne flettemønstre!

Inga og Sigrid Marie har designet hele åtte nydelige og unike kolleksjoner med voksenstrikk, samt strikkeskatter til de minste i familien. Her får du oppskriften på trendy og brukervennlige gensere, søte cardigans, smarte halser, fine luer og tøffe balaklava, alt med det lille ekstra, slik vi kjenner det fra damenes Instagramkontoer @blomstrikk og @vippetavpinnene.

I boka er det noe for enhver smak, og plaggene kommer i størrelse fra XS til 3XL. Inga og Sigrids unike strikkeverden vil gi deg store doser inspirasjon og timevis med strikkeglede.

Til toppen

Arrangementer

Om forfatter

Sigrid Marie Blom (f. 1984) er oppvokst i Oslo, og bor nå i Bærum med samboer og to barn. Hun er utdannet molekylærbiolog og har en doktorgrad i nevrovitenskap, og jobber som medisinsk rådgiver i et stort legemiddelselskap. Sigrid lærte å strikke som barn, og har strikket litt av og på hele livet. Etter å ha strikket mye på frihånd tok hun steget og begynte å designe egne oppskrifter våren 2019. Hun har designet mye for garnprodusenten HipKnitShop og har i tillegg gitt ut oppskrifter selv under navnet @Blomstrikk. Strikkeoppskriftene hennes kombinerer gjerne strukturmønster eller flettestrikk med smarte konstruksjoner og lekre detaljer.

Inga Semmingsen (f. 1984) er halvt ukrainsk og oppvokst i Oslo. Hun er utdannet journalist og jobbet som kulturjournalist før hun byttet beite og begynte i forlagsbransjen. Først som redaktør og nå er hun agent.

Inga har strikket hele livet og høsten 2019 begynte hun selv å lage strikkemønster under navnet @vippetavpinnene på Instagram. Mønstrene hennes ble godt tatt imot og er strikket av strikkere over hele verden. Når hun ikke strikker, liker hun å lese, spinne, sykle og gå tur i nærmiljøet på Grünerløkka i Oslo hvor hun bor med mann og to barn.