Under jegermånen av Diana Gabaldon (Ebok)
Ebok

Under jegermånen (Ebok)

Outlander 1

Serie: Outlander 1

Forfatter:

, Elisabeth Sætvedt (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.58 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Outlander
Oversatt av: Sætvedt, Elisabeth
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202518387
Kategori: Krim
Omtale Under jegermånen
Kastet 200 år tilbake i tid – i armene på en fredløs kriger!
Claire er sykepleier under annen verdenskrig. Etter krigen drar hun på ferie med mannen sin i det skotske høylandet, og der kommer hun over en ring av steinstøtter. Idet hun trer inn i ringen, blir hun slynget inn i en annen tid – og havner midt i et blodig slag mellom kiltkledde skotter og engelske rødjakker – i året 1743.
Hun blir tatt til fange av skottene og beskyldes for å være en engelsk spion. I en ukjent verden full av fare og intriger, tiltrekkes hun av den unge krigeren Jamie. Men hvem kan hun egentlig stole på, og hvordan skal hun komme seg tilbake til sin egen tid?
Dette er første roman i bokserien bak TV-serien!
Outlander-bøkene er utgitt i 27 land og oversatt til 24 språk. Bøkene er solgt i over 25 millioner eksemplarer.

Til toppen

Flere bøker av Diana Gabaldon:

Om forfatter

Diana Gabaldon (f. 1952) skrev den den første Outlander-boken (Under jegermånen) for over 25 år siden. I dag er det åtte bøker i serien, og da den siste kom, gikk den umiddelbart til topps på den prestisjefulle New York Times-bestselgerlisten. Bøkene er utgitt i 26 land og 23 språk og har solgt over 25 millioner eksemplarer. Forfatteren er utdannet marinbiolog, har doktorgrad i økologi og jobbet som professor før hun ble forfatter på heltid. Hun bor i Arizona med sin mann, og de har tre voksne barn. For tiden skriver hun på sin niende Outlander-bok.
I 2014 kom TV-serien Outlander, basert på bøkene. Det er laget to sesonger og planlagt to til, og de blir i Norge vist på Viaplay og Netflix. TV-serien har blitt nominert til internasjonale priser, hvorav de mest kjente er Emmy og Golden Globe, og den har også vunnet flere, blant annet under People's Choice Awards.

Bøker i serien