Under huden (Innbundet)

Forfatter:

Stian Omland (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2001
Antall sider: 314
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Under the Skin
Oversatt av: Omland, Stian
ISBN/EAN: 9788202185077
Kategori: Krim
Omtale Under huden
"Under huden" er en makaber, nydelig fortalt, oppslukende og dypt urovekkende debutroman.

Isserley setter seg hver morgen i den vesle bilen og drar ut på jakt etter et nytt bytte. Enhver ensom, velbygd mann som haiker langs veiene på den skotske landsbygda er et potensielt mål. Men hun bestemmer seg ikke for om hun vil ha ham eller ei før de har snakket sammen og han har fått rikelig anledning til å beundre de usedvanlig fullkomne brystene hennes. Hvis hun tar ham er hans skjebne beseglet. Men hun er kresen, hun tar bare de beste. Hun vil at fangsten skal smake...

Michel Faber (1960) er født i Nederland, oppvokst i Australia og bor nå i det skotske høylandet. For novellesamlingen Some Rain Must Fall (1998) har han mottatt en rekke utmerkelser.

Til toppen

Om forfatter
Michel Faber er født i Nederland i 1960, oppvokst i Australia og bor nå i det skotske høylandet. For novellesamlingen Some Rain Must Fall (1998) har han mottatt en rekke utmerkelser. Debutromanen, dystopien Under huden, kom ut på norsk i 2001 og høstet mye ros. Michel Faber arbeidet med Rosenrød og liljehvit (2004) i en årrekke, og da boka kom ut på engelsk høsten 2002 ble den øyeblikkelig en litterær sensasjon.