Ulvehammeren (Innbundet)

Serie: Edvard Frost ekspedisjoner 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202491741
Kategori: Romaner for barn
Alder: 10 - 14
Omtale Ulvehammeren
Plutselig var det som om hammeren våknet til liv under fingrene til Alma. Runeinskripsjonene på hammerhodet glødet med et blålig lys. Ulveøynene skinte spøkelsesaktig. Alma lukket øynene og bet tennene sammen, som om hun prøvde å jage bort smerten. Så løftet hun hammeren.

Kristiania 1889
Da Samleren bringer en eldgammel hammer tilbake fra Svalbard, slippes en mektig og ond kraft fri. Det blir opp til Edvard Frost (15), professor Wolf og de andre å bringe hammeren tilbake før det er for sent. Men i isødet i nord venter uhyrer verre enn noen Edvard kunne forestille seg. Og snart står hele menneskehetens skjebne på spill.

Ulvehammeren er den tredje og siste boka om Edvards Frosts ekspedisjoner. Les også kritikerroste Trollskallen og Ormeegget.

Til toppen

Andre utgaver

Ulvehammeren
Bokmål Ebok 2016
Ulvehammeren
Bokmål Heftet 2016
Ulvehammeren
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
Anmeldelser Ulvehammeren

Avslutter trilogi med stil

"Løken har lyktes godt i å revitalisere monstrene fra folkeeventyrene i en slags norsk fantasyroman for barn. [...] et herlig skummelt eventyr, og Løken kan gratuleres med godt gjennomført serie."Hamar Arbeiderblad

Til toppen

Om forfatter
Alexander Løken (f. 1982) debuterte i 2014 med Trollskallen, første bok i den spennende trilogien om Edvard Frosts ekspedisjoner, som også vant Bokslukerprisen i 2015. I tillegg ble boken nominert til ARKs barnebokpris. Ormeegget (2015) og Ulvehammeren (2016) er de to andre bøkene i trilogien. I 2017 kom ungdomsromanen De døde ser deg, og i 2018 kommer Heksenatten, hans mest grøssende roman hittil.
Bøker i serien