Ulvehammeren (Ebok)

Serie: Edvard Frost ekspedisjoner 3

Forfatter:

Ingen angrerett. Umiddelbart tilgjengelig i Tanum e-bok leseapp eller på Min side. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag     Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 224
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: EPUB
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie: Edvard Frost ekspedisjoner
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202492472
Kategori: Ungdomsromaner og Romaner for barn
Alder: 10 - 14
Omtale Ulvehammeren
Plutselig var det som om hammeren våknet til liv under fingrene til Alma. Runeinskripsjonene på hammerhodet glødet med et blålig lys. Ulveøynene skinte spøkelsesaktig. Alma lukket øynene og bet tennene sammen, som om hun prøvde å jage bort smerten. Så løftet hun hammeren.

Kristiania 1889:
Da Samleren bringer en eldgammel hammer tilbake fra Svalbard, slippes en mektig og ond kraft fri. Det blir opp til Edvard Frost (15), professor Wolf og de andre å bringe hammeren tilbake før det er for sent. Men i isødet i nord venter uhyrer verre enn noen Edvard kunne forestille seg. Og snart står hele menneskehetens skjebne på spill.

Ulvehammeren er den tredje og siste boka om Edvard Frosts ekspedisjoner. Les også kritikerroste Trollskallen og Ormeegget.

Til toppen

Andre utgaver

Ulvehammeren
Bokmål Innbundet 2016
Ulvehammeren
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Alexander Løken:

Om forfatter
Alexander Løken (f. 1982) debuterte i 2014 med Trollskallen, første bok i den spennende trilogien om Edvard Frosts ekspedisjoner, som også vant Bokslukerprisen i 2015. I tillegg ble boken nominert til ARKs barnebokpris. Ormeegget (2015) og Ulvehammeren (2016) er de neste to, og siste, bøkene i trilogien, som for en stor del har sin handling fra Kristiania på 1880-tallet.
Bøker i serien