Ull og grønne skoger (Innbundet)

En helnorsk gründerhistorie

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 160
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788204132505
Kategori: Jobb og ledelse
Omtale Ull og grønne skoger
Ull og grønne skoger handler om å begynne livet på nytt, om å starte for seg selv og ikke være redd for å be om hjelp.

Tre dager etter at Dagfrid Enga Fenstad fylte 50 år, døde ektemannen. Hun satt alene igjen i Stadsbygd i Sør-Trøndelag med ansvar for et barn, en omsorgstrengende svigermor og familiens planteskole som ville hatt godt av en ny vår. Noe måtte de leve av. Hun bestemte seg for å satse: Hobbyen ble levevei.

Ull og grønne skoger handler om å begynne livet på nytt, om å starte for seg selv og ikke være redd for å be om hjelp. Tovebedriften Tuva Tøv ble en suksess, takket være gode venner, en erfaren bedriftsleder, en oppfinnsom verktøymaker, lojale ansatte, trendy designere og en verdensmester med nese for ull.

Dagfrid Enga Fenstads historie viser hvor langt du kan komme med livserfaring, pågangsmot og teft. La Ull og grønne skoger inspirerere også deg til å satse!

Siv Jensen har skrevet forord til boken. Som politiker er hun levende opptatt av gründervirksomhet, og har også erfart det i praksis da hun som nyutdannet økonom hjalp moren med å starte en strykebedrift.

Til toppen

Om forfatter

Dagfrid Enga Fenstad (f. 1949) er daglig leder i tovebedriften Tuva Tøv, som i dag sysselsetter fem personer og selger varer i design- og husflidsforretninger.

Bjørnhild Fjeld (f. 1974) har skrevet historien i samarbeid med sin foretaksomme mor. Fjeld har lang erfaring som journalist blant annet i Østlendingen, VG og Nationen.