Turbotvillingene og den store kanonballkampen av Harald Maxmillian Stoltenberg og Robert Stoltenberg (Ebok)
Ebok

Turbotvillingene og den store kanonballkampen (Ebok)

Serie: Turbotvillingene 1

Forfatter:

og

Leonard Furuberg (Illustratør)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2022
Illustratør: Furuberg, Leonard
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 63.04 MB
Filformat: EPUB3 Fast sidevisning
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202745776
Kategori: Høytlesning , Populære figurer , Romaner for barn og Lese selv
Alder: 6 - 9
Omtale Turbotvillingene og den store kanonballkampen

Hysterisk morsom og hjertevarm historie fra Harald og Robert Stoltenberg!

Turbotvillingene Robert og Harald må flytte fra storbyen til bondelandet, fordi moren deres får et innfall og trenger mer plass til tankene sine. Huset de skal bo i er falleferdig, har utedo og hele området lukter kumøkk. Turbotvillingene gleder seg til å begynne på ny skole, men allerede første skoledag viser det seg at hele skolen og alle i bygda er fullstendig opphengt i en eneste ting: KANONBALL. Og ikke nok med det, tvillingene havner i samme klasse som skolens bølle og kretsmester i kanonball, nemlig Sølvi. Sølvi utfordrer tvillingene til å danne seg et eget kanonball-lag og melde seg på den store kanonballturneringen som avholdes hvert år. Men Robert og Harald har aldri hørt om kanonball, og ikke kjenner de noen som kan være med på laget heller. Heldigvis finner de en bok om kanonball på bokbussen (den er dessverre på tsjekkisk, men den har fine tegninger). I tillegg får de hjelp av ekteparet på nabogården som ikke bare kan mye om kanonball, men som også har både en okse som er god til å nikke og en møkkaspreder som kan skyte ut kanonballer.

Når det viser seg at Sølvis jerngrep om bygda er enda hardere enn tvillingene kunne forestille seg, må Robert og Harald gjøre alt de kan for å knuse laget hennes i den store kanonballturneringen. Men hvem skal egentlig være på laget deres? Hva skjedde med den nye gutten i klassen som ble sporløst borte etter forrige turnering? Og hvordan i alle dager spiller man egentlig kanonball?

Turbotvillingene og den store kanonballkampen er en hysterisk morsom og hjertevarm historie om å være en god bror, en god venn og et godt menneske. Robert Stoltenberg debuterer som barnebokforfatter med sin tvillingbror Harald, og med seg på laget har de superillustratør Leonard Furuberg. Dette er første bok i en rikt illustrert serie om Turbotvillingene som passer for lesere fra 6 til 9 år.

Til toppen

Andre utgaver

Om forfatter

Harald Maxmillian Stoltenberg (f.1965) er utdannet diakon og psykoterapeut, men startet i NRK som tenåring sammen med tvillingbroren Robert, hvor han lagde radio og TV i mange år. Siden har han skrevet både hørespill, TV-serier, bøker og læremidler for barn. I tillegg er han dukkespiller og stemmegiver til en rekke tegnefilmer. Turbotvillingene og den store kanonballkampen er første bok i en serie, skrevet sammen med tvillingbroren, Robert Stoltenberg.

Robert Stoltenberg (f.1965) er utdannet regissør, og er en av våre mest folkekjære komikere og programledere, kjent fra serier som Borettslaget, Coda Kork og Underholdningsavdelingen. Han har også gitt stemme til tegnefilmer som Madagaskar og Pelle Politibil. Turbotvillingene og den store kanonballkampen er hans første bok, skrevet sammen med tvillingbroren Harald, som han i ungdomstiden jobbet sammen med i NRK.

Bøker i serien