Trygg havn (Heftet)

Serie: Legdebarna 15

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 256
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Serie: Legdebarna
Serienummer: 15
ISBN/EAN: 9788202342760
Kategori: Serieromaner
Omtale Trygg havn

Marte skal snart reise til Kristiania, men med ett virker ikke tanken på å forlate familien det minste fristende.

Karoline sørger over moren, men hun kan ikke gi seg over, for hun har hendene fulle med familien og alle barna hun har samlet rundt seg. De er mange – men ikke mange nok, synes hun, for det er ett barn hun aldri har glemt.

”Ønsker du deg ikke et ordentlig hus?” spurte Karoline forsiktig.
”Jeg har et ordentlig hus,” sa han og slo neven i treverket, som for å vise hvor solid det var.
”Ja, det er riktig fint. Men ville du ikke ha likt å bo et sted der det gikk an å gå oppreist? Med ordentlig tregolv, og en seng å sove i? Og kanskje ha folk rundt deg som holdt av deg?”
Det kom et trist drag over øynene hans. ”Det er ikke for alle,” sa han stille, som om det var bestemt at slike som han ikke fortjente å ha det annerledes.

Dette er siste bok i serien - spenning til siste side!

Til toppen

Om forfatter
Trude Brænne Larssen (f.1967) er født i Tønsberg, men vokste opp i Trondheim. Som tjueåring flyttet hun tilbake til Vestfold, og har bodd der siden. Trude debuterte som romanforfatter da hun var 29 år, med vikingserien "Ulveøyne". Mange år senere skrev hun oppfølgeren "Rimfrost". I tillegg er hun forfatteren bak nåtidsserien “Holmegaard” fra galoppmiljøet, og hun har vært medforfatter av serien “Emilies tid”. Etter 15 års forfatterskap og 69 utgitte romaner har Trude valgt å begynne som journalist på heltid, og hun er fast bestemt på at “Legdebarna” er hennes siste romanserie.
Bøker i serien