Tronsverdet  1 - Ulvetoget av Tore Aurstad (Nedlastbar lydbok)

Tronsverdet 1 - Ulvetoget (Nedlastbar lydbok)

Serie: Tronsverdet 1

Forfatter:

Marie Lyshol (Illustratør)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2021
Innleser: Aurstad, Tore
Illustratør: Lyshol, Marie
Spilletid: 0:28
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202737818
Kategori: Fakta for barn
Alder: 9 - 12
Omtale Tronsverdet 1 - Ulvetoget

«Dronning Julia er blitt ondere,» sier budbringeren. «Drakonene bortfører folk og tvinger dem til slavearbeid. De må reise statuer av Julia. Hun har fått revet mange hus og bygd en stevnering i stedet. Der skal ville dyr slippes løs på folk. Høvdingene finner seg ikke i det lenger. Hun må jages fra tronen. De har holdt et hemmelig rådsmøte.»
Budbringeren ser på Idas far. «De har valgt deg til ny monark. Du skal bli konge.» Erling nøler. Ida vil at han skal takke nei. Det er livsfarlig for ham å reise til Juliania. Det er livsfarlig bare å ha Tronsverdet. Når Julia finner ut at det er borte, vil hun sende væpnede drakoner ut etter det. De vil drepe den som bærer det.

Til toppen

Om forfatter

Tore Aurstad er født i 1972 i Odda, men har vokst opp i Aurskog på Romerike og er nå bosatt i Oslo. Han skriver bøker for både barn, ungdom og voksne, og jobber også som oversetter. Aurstad ble nominert til Kultur- og kirkedepartementets oversetterpris for barne- og ungdomslitteratur 2006 for sin oversettelse av John Boynes Gutten i den stripete pyjamasen. I 2016 ble krimboka Nattevandreren nominert til Rivertonprisen.

Bøker i serien