Trivsel i hagen (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2007
Antall sider: 568
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202245054
Kategori: Natur og fritid og Hus og hage
Omtale Trivsel i hagen
Klassiker i ny utgave!

Trivsel i hagen ble utgitt første gang for 20 år siden. Nå er den utkommet i en modernisert og oppdatert utgave i ett bind.

En grunnbok i stort format til nytte og inspirasjon for hagere i hele landet. Trivsel i hagen er en hundre prosent norsk bok, utarbeidet i samarbeid med eksperter i Det Norske Hageselskapet som kjenner landet og klimaet vanlige hageeiere i Norge må forholde seg til. Denne 7. utgaven er revidert med nytt stoff og har nye aktuelle bilder og lekker layout.

Trivsel i hagen, Hageselskapets grunnbok dekker hele spekteret av spørsmål som hageeiere må forholde seg til; fra planlegging av hagen til beplantning, hagestell, plantevern og sykdomsbekjempelse og byggearbeider i hagen. Ordforklaringer og planteregister bakerst.

En hage er noe mer enn en ramme rundt huset eller det som «blir igjen» når huset er plassert. Den skal og bør være en del av boligen, et naturlig og hyggelig aktivitets- og oppholdssted utendørs. I tillegg til nyanlegg av hage, tar vi i denne boka også for oss fornyelse av eksisterende hage.

Se produktark [pdf]

Til toppen