Tren sammen 2 (Heftet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202552220
Kategori: Trening og sunn livsstil
Omtale Tren sammen 2

Gøy å trene sammen! Nå kommer Tren sammen 2 med Lasse Tufte og Funkygine. Her er det enda flere effektive og morsomme øvelser man kan gjøre med en treningskompis eller flere. Prøv deg på alt fra enkle push-ups med sidedytt og duo kneløft til partnerknebøy og hopp-over-kompis. Boken er lagt opp med beskrivende bilder av over 100 øvelser, som forfatterne demonstrerer. Øvelsene kombinerer muskelstyrkende øvelser og kondisjonsøvelser, det handler om kroppsvekttrening, lite utstyr og ikke noe treningsstudio.

Jørgine Funkygine Vasstrand er den mest profilerte treningsprofilen og -bloggeren i Norge. Hun har tidligere utkommet med Tren sammen med Lasse Tufte. Hun er utdannet fra NIH og er personlig trener og kostholdsveileder. Lasse Tufte er forfatteren av Calisthenics med Lasse Tufte og Calisthenics med Lasse Tufte2, samt medforfatteren av den første Tren sammen-boken. Han er eksperten på egenvekttrening i Norge, grunnlegger av Tufteparken og Street Workout Norge. Han er anerkjent internasjonalt for sin rolle i sportens utvikling, som arrangør, utøver, dommer og rådgiver. Han holder workshops og kurs i egenvekttrening.

Til toppen

Flere bøker av Lasse Tufte og Jørgine Massa Vasstrand:

Om forfatter
Lasse Tufte er forfatteren av treningsbøkene Calisthenics med Lasse Tufte, Calisthenics med Lasse Tufte 2 og Tren sammen (med Jørgine "Funkygine" Vasstrand). Han er eksperten på calisthenics/egenvekttrening i Norge og grunnleggeren av både Tufteparken og Street Workout Norge. Han er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for sin rolle i utviklingen av calesthenics, som arrangør, utøver, dommer,foreleser og rådgiver. Følg ham på Instagram @lassetufte.

Jørgine Vasstrand, også kjent som Funkygine, er utdannet fra Norges idrettshøgskole. Hun er personlig trener, kostholdsveileder og studerer for tiden trening og kreft på NIH. Hun driver en av Norges største treningsblogger og er norges desidert største treningsprofil på Instagram. Hun er kjent for treningen hun gjør med sine to barn og kreative kroppsvektøvelser. Hun er spesielt glad i utendørstrening og har de siste to årene drevet utendørsbootamp, samt workshops og foredrag om trening uten utstyr.