Tren sammen - med Lasse Tufte og Jørgine Vasstrand (Innbundet)

Partrening med kroppsvektøvelser

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 168
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202515003
Kategori: Trening og livsstil
Omtale Tren sammen - med Lasse Tufte og Jørgine Vasstrand

La treningsprofilene Jørgine Vasstrand, også kjent som Funkygine, og Lasse Tufte, eksperten på egenvekttrening, vise deg de beste og kuleste øvelsene. Alt fra pushups i tog og kneløft med kompismotstand til duoknebøy og partnerburpees. Bruk egenvekt og bli sterkere, smidigere og garantert i bedre form. Lær og bli inspirert av ekspertene. Det handler om å pushe hverandre, være sammen, ha det gøy når man trener - og å utføre de beste og mest effektive øvelsene. Når man trener sammen, støtter man hverandre og man tør å teste øvelser man ellers ikke ville gjort alene.

Boken inneholder tydelige beskrivelser og bilder av over 200 øvelser og inkluderer treningsprogrammer. Programmene er en kombinasjon av muskelstyrkende øvelser og kondisjonsøvelser for å få opp pulsen. Tar du i skikkelig, øker du forbrenningen både under og etter treningsøkten.

Jørgine Vasstrand og hennes Funkygine-blogg er kåret til Årets trenings- og helseblogg 2015. Jørgine er utdannet fra Norges idrettshøgskole og er personlig trener, kostholdsveileder og studerer for tiden trening og kreft på NIH. Hun driver en av Norges største treningsblogger og er Norges desidert største treningsprofil på Instagram. Hun er spesielt glad i utendørstrening og har de siste årene drevet utendørsbootcamp, samt workshops og foredrag om trening uten utstyr.

Lasse Tufte er forfatteren av Calisthenics med Lasse Tufte, eksperten på egenvekttrening i Norge, grunnleggeren av Tufteparken og Street Workout Norge. Han er svært anerkjent nasjonalt og internasjonalt for sin rolle i sportens utvikling, som arrangør, utøver, dommer, utvikler av parker, foreleser og rådgiver. Han holder også workshops og kurs i egenvekttrening.

#lasseogfunky

Følg Lasse og Funkygine på Instagram @lassetufte og @funkygine

Til toppen

Om forfatter
Lasse Tufte er forfatteren av treningsbøkene Calisthenics med Lasse Tufte, Calisthenics med Lasse Tufte 2 og Tren sammen (med Jørgine "Funkygine" Vasstrand). Han er eksperten på calisthenics/egenvekttrening i Norge og grunnleggeren av både Tufteparken og Street Workout Norge. Han er anerkjent både nasjonalt og internasjonalt for sin rolle i utviklingen av calesthenics, som arrangør, utøver, dommer,foreleser og rådgiver. Følg ham på Instagram @lassetufte.

Jørgine Vasstrand, også kjent som Funkygine, er utdannet fra Norges idrettshøgskole. Hun er personlig trener, kostholdsveileder og studerer for tiden trening og kreft på NIH. Hun driver en av Norges største treningsblogger og er norges desidert største treningsprofil på Instagram. Hun er kjent for treningen hun gjør med sine to barn og kreative kroppsvektøvelser. Hun er spesielt glad i utendørstrening og har de siste to årene drevet utendørsbootamp, samt workshops og foredrag om trening uten utstyr.