Tråder i livsveven (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 1999
Antall sider: 85
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Tråder i livsveven
ISBN/EAN: 9788202186371
Kategori: Selvutvikling
Omtale Tråder i livsveven

Tråder i livsveven handler om mønstre: hvordan vi stadig repeterer oss selv og preges av gamle vaner, men også hvordan vi skaper nye motiv i hverdagen og fargelegger våre øyeblikk.

En oppfølger til boken Påfyll til livets krukke

Til toppen

Flere bøker av Ragnhild Nilsen:

Om forfatter

Ragnhild Nilsen er dramatiker og pedagog, utdannet Cand. Music, har M.A. grad fra USA i kommunikasjon og bevegelsesterapi. 15 års erfaring som kursleder og bedriftsrådgiver har gitt henne en sterk posisjon i næringslivet.

Som forfatter spiller hun på flere strenger og kombinerer det poetiske og det faglige på en elegant måte. Hennes dype innsikt og faglig kunnskap parret med en enestående formidlingsevne og humor, gjør bøkene hennes både lettleste og berikende. De fleste av bøkene hennes hører inne under sjangeren faction. Denne sjangerens dobbelthet uttrykker noe av to-sidigheten i henne. Hun forklarer valget av sjanger slik:"Denne formen er helt naturlig for meg. Jeg er både pedagog og kunstner. Derfor ønsker jeg både å formidle og sprenge kunnskap."

Bøkene, foredragene og kursene står hver for seg på egne ben. Bøkene kan leses som selvstudium eller de kan understøtte kursene.