Tøff pappa (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 120
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202377977
Kategori: Foreldre og barn
Omtale Tøff pappa

I denne boka forteller Alex Rosén om sine tanker om papparollen og sine opplevelser som far. Vi får vite mer om hans bakgrunn og familie, forholdet til egne foreldre og hvordan dette har formet ham som person og far. Her får du se nye sider av Alex gjennom mange tankevekkende historier og morsomme opplevelser.

Vi får et tilbakeblikk på Alex´barndom som da han nesten falt ned fra fjellet på Kjelsås og måtte hentes ned av brannvesenet med stige, da han tente på tannlegens hekk så den brant ned til grunnen eller da han hoppet ned fra et tre, for han kunne jo fly – trodde han selv i hvert fall. Vi får også høre hverdagshistorier om bleieskift, foreldremøter og viltre påfunn fra de to sønnene. Denne boka er som Alex selv: morsom, alvorlig, klok og litt gal.

Boka er skrevet i samarbeid med Marianne Blindheim Eriksen.
Til toppen

Om forfatter

Alex Rosén er programleder, oppdager og har vært deltaker i en rekke tv-programmer, blant annet Berserk mot Nordpolen, Folk i farta, Norske talenter og Melodi Grand Prix Junior. Han er også kjent som soloartist og vokalist i flere band bl.a. Go-Go Gorilla.