Toastmaster (Heftet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 192
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Toastmaster
ISBN/EAN: 9788202579623
Kategori: Kokebøker
Omtale Toastmaster

Her er alt du trenger å vite for å være toastmaster. Alle typer selskaper behandles. Få gode råd og tips for både de store og små anledninger. Dette temaet er best i bok, nettet er alt for ugjennomtrengelig og passer dårlig hvis vi har knapt med tid. Et eget kapittel er viet de som har veldig dårlig tid og trenger kjappe kriseløsninger. Komplett med råd fra kjendiser med erfaringsbakgrunn som toastmaster.

Til toppen

Andre utgaver

Toastmaster
Bokmål Ebok 2018
Om forfatter

Erling Arvola (f. 1969 i Vadsø) har siden 2003 jobbet som tekstforfatter, researcher og redaktør for en rekke norske TV-produksjoner. Han har i samarbeid med Thomas Leikvoll utgitt bøkene Toastmaster, Small Talk og Utdrikningslag, samt vært medforfatter for bøkene Gylne Tider(2006) og Jakten på kjærligheten (2007).

Thomas Leikvoll (f. 1970 i Vadsø) har siden 1997 jobbet som programleder, reporter og tekstforfatter for en rekke norske TV-produksjoner. Han har tidligere gitt ut boka Den Store Kjendishåndboken, og i samarbeid med Erling Arvola skrevet bøkene Toastmaster, Small Talk og Utdrikningslag, samt vært medforfatter for boka Gylne Tider (2006).