Tilbake til Mandalay (Innbundet)

Forfatter:

Solveig Moen Rusten (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 448
Forlag: Bazar
Språk: Bokmål
Originaltittel: Return To Mandalay
Oversatt av: Rusten, Solveig Moen
ISBN/EAN: 9788202494131
Kategori: Romaner
Omtale Tilbake til Mandalay

En bok for deg som likte Kunsten å høre hjerteslag

Eva Gatsby har ofte undret seg over bestefarens fortid, og hva som hendte med ham i Burma under andre verdenskrig. Men det er først når Evas jobb som forhandler av antikviteter fører henne til Mandalay at bestefaren til slutt bryter stillheten og ber henne om å gi en mystisk gjenstand – en chinthe (halvt løve, halvt drage) – tilbake til den rettmessige eieren.

Men når Eva kommer til Burma, viser det seg at forretningene blir vanskeligere og farligere enn hun hadde forutsett. Samtidig avdekkes en kjærlighetshistorie som er like vakker som den er dramatisk, og som også endrer Evas eget liv.

Til toppen

Denne flotte fortellingen, som er svært vakkert skrevet, tar leserne med til et sted langt av gårde.
The Sun

Andre utgaver

Tilbake til Mandalay
Bokmål Ebok 2017
Tilbake til Mandalay
Bokmål Heftet 2018

Flere bøker av Rosanna Ley:

Anmeldelser av Tilbake til Mandalay
«Rosanna Ley er svært dyktig til å bevege fortellingen fra et sted til et annet, og mellom tidsepoker, og leserne blir raskt fanget inn i denne oppsiktsvekkende historien.»Bournemouth Echo
«Denne flotte fortellingen, som er svært vakkert skrevet, tar leserne med til et sted langt av gårde.»The Sun

Til toppen

Om forfatter

Safranhuset var Rosanna Leys første bok på norsk, og nå har også Tilbake til Mandalay kommet. Hun har til sammen skrevet fem romaner, og bøkene hennes kommer ut i 14 land. Rosanna Ley er inspirert av ulike kulturer og landskap, og hun skildrer sterke kvinner både fra fortiden og vår egen tid – alltid med innslag av kjærlighet og mysterier.

Rosanna Ley har også undervist i kreativ skriving i over 20 år på flere høyskoler og universiteter i England. Hun bor i Dorset sammen med sin ektemann, som er kunstner, og hun liker aller best å skrive på steder der hun har utsikt over havet.