Til siste mann (Innbundet)

Forfatter:

Stig Aspaas (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2002
Antall sider: 604
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Last Man Standing
Oversatt av: Aspaas, Stig
ISBN/EAN: 9788249603404
Kategori: Krim
Omtale Til siste mann
I løpet av ti sekunder mister FBIs stjerneagent Web London alt: sine venner, sine kolleger og sitt gode omdømme.

Et tilsynelatende ganske rutinepreget oppdrag viser seg å være en dødbringende felle, og Web London er den eneste fra sin spesialstyrke som overlever.

FBI-agenten Web London oppnådde sine kollegers dypeste respekt da han deltok i et gisseldrama på en skole hvor han reddet en agents liv og fikk satt gisseltakerne bak lås og slå.

Men respekten forvandles til avsky og hat da Web London og hans spesialstyrke deltar i et oppdrag som ender i et rent blodbad. Seks menn blir meiet ned av skjulte maskingevær idet helvete uventet bryter løs. Den eneste som overlever er Web, som ligger på bakken under angrepet og av uforklarlige årsaker er lammet og ute av stand til å hjelpe sine kolleger.

Web stemples hurtig som kujon og forræder i FBI, og gamle venner begynner å ta avstand fra ham fordi de føler at han sviktet og er farlig å samarbeide med.

Plaget av skyldfølelse beslutter Web på egen hånd å finne de skyldige. Hans eneste spor er en liten gutt som var vitne til blodbadet. Men gutten er som sunket i jorden, og da Web innleder en jakt på ham, virvles han inn i et drama hvor mennesker dør som fluer rundt ham.

Til toppen

Om forfatter
David Baldacci har skrevet 15 påfølgende New York Times bestselgere. Med sine bøker som er oversatt til mer enn 40 språk, i over 80 land og med nesten 70 millioner utgaver, er han en av verdens mest populære historiefortellere. Han er også en av grunnleggerne, sammen med sin kone, av Whish You Well Foundation. Det er en stiftelse som jobber for å støtte leseopplæring i USA. David Baldacci bor fortsatt i Virginia der han vokste opp, og vil gjerne at du besøker ham på www.DavidBaldacci.com , og stiftelsen på www.WishYouWellFoundation.org, og tar en titt på hans program for å spre bøker i USA på www.FeedingBodyandMind.com.