Til jeg dør (Heftet)

Serie: Våk over meg 2

Forfatter:

, Agnete Øye (Oversetter)

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2013
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Until I Die
Oversatt av: Øye, Agnete
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202422264
Alder: 13 - 18
Omtale Til jeg dør

Vi stod på kirkegården, mellom gravsteinene, rundt førti døde mennesker og meg. Noen av de andre begravelsesgjestene hadde til og med ligget i sine egen kister, flere fot under fransk jord.

Den andre boka i Våk over meg-trilogien er full av romantikk og spenning.
Kjærligheten mellom Kate og Vincent vokser, men et spørsmål forblir ubesvart: Hvordan skal de kunne være sammen dersom ikke Vincent kan stå imot trangen til å ofre seg for andre og dø i deres sted? Og hvis Vincent lover å leve et normalt liv med Kate, betyr det at han lar andre mennesker dø? At det er hans skyld?

Det må finnes en annen mulighet? Samtidig våkner en ny trussel blant numaene, og Kate befinner seg plutselig midt i en eldgammel og dødelig krig. Ikke som tilskuer – men som målet!

Noen få kvartaler unna levde jeg et helt normalt liv sammen med søsteren og besteforeldrene mine. Og her var jeg i en sverdkamp med døde fyrer.

Den siste boka i trilogien, Hvis jeg skulle dø, kommer ut i 2013.

Til toppen

Andre utgaver

Til jeg dør
Bokmål Ebok 2012

Flere bøker av Amy Plum:

Om forfatter

Amy Plum vokste opp i Alabama, og bodde blant annet i Chicago, London og New York før hun flyttet til Frankrike. Nå bor hun i Paris med hund og to barn. Våk over meg var hennes debutroman, og det vil bli tre bøker i serien.

Bøker i serien