Tenker på deg (Innbundet)

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 73
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202216313
Omtale Tenker på deg

Han filosoferer over tidens gang og livets forgjengelighet, men dveler også ved gylne øyeblikk da tiden stopper opp i intens glede og opplevelse av nærvær. For den som evner å gripe dagen finnes det håp i motgangen og trøst for sorgen.

Boken er illustrert med Halldor Skards karakteristiske akvareller.

Til toppen

Om forfatter

Halldor Skard er født i 1944. Som førsteamanuensis ved Norges idrettshøgskole forsket og underviste han ved seksjon for coaching og psykologi i perioden 1969–2006, og han har en doktorgrad i pedagogikk. Han har undervist i ”kunsten å være i bevegelse", "formidlings-metodikk og ledelse”, treningslære og skiidrett. Pensjonist fra 2006.

Halldor Skard debuterte som ”oppmuntringsforfatter” med Den lille oppmuntringsboka i 1985. Den ble en umiddelbar suksess og skulle vise seg å bli begynnelsen på et langt og innholdsrikt forfatterskap som har kretset rundt oppmuntringsfilosofi, positiv selvutvikling, kreativitet og om å være i bevegelse som menneske. Totalt er det solgt over 150 000 eksemplarer av bøkene og kalendrene hans. De er alle illustrert med forfatterens egne akvareller. Halldor Skard er også en skattet kurs- og foredragsholder.Han står bak aksjeselskapet "Skapende livsstil".