Tenk enkelt (Innbundet)

Din psykologiske verktøykasse for å kunne begrense, prioritere og være til stede. Lær å rydde mentalt og få mer av det som betyr mest for deg.

Forfatter:

Legg i ønskeliste

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202582449
Kategori: Selvutvikling og Helse
Omtale Tenk enkelt

Ønsker du å tenke enkelt og bli kvitt tankemylderet slik at du grubler mindre og heller fokuserer på hva som gir deg energi og positivitet? Da er Tenk enkelt boka for deg.

I en verden full av alternativer og uendelige valgmuligheter er det lett å gå seg vill, og når vi i tillegg stiller høye krav til oss selv og omgivelsene, kan vi trenge en psykologisk verktøykasse for å kunne lære å begrense, prioritere og være til stede i eget liv.

Det er denne verktøykassa psykolog Carina Poulsen gir deg her.

Gjennom å utfordre deg på hvordan du tenker om hva som egentlig tilfører ditt liv mening, på hva som er dine viktige verdier og på hvordan du gjør dine valg, håper Carina hun kan gjøre det lettere for deg å leve et rikt og meningsfullt liv slik du selv ønsker. Hun introduserer enkle verktøy slik at du blir bedre rustet til å organisere din mentale innboks og klarer å treffe gode valg for deg selv.

Når du forenkler levestilen din, forenkler du tankesettet ditt, du fjerner mental støy og kan fokusere bedre på det som er essensielt for deg.

Til toppen

Flere bøker av Carina Poulsen:

Om forfatter

Carina Poulsen er utdannet klinisk psykolog (cand.psychol.) og har et selvstendig foretak hvor hun samarbeider tett med Falck Healthcare Norge. Gjennom sitt foretak Psykolog Carina Poulsen AS tilbyr hun individuell terapi, samt kurs og foredrag for privatpersoner og mot næringslivet. I tillegg underviser hun gruppetimer i kondisjonstrening og yoga.

Carina har en 2-årig videreutdannelse i Kognititv Terapi og tar for tiden en 5-årig spesialistutdanning med fordypning i Klinisk Arbeidspsykologi. I tillegg er Carina utdannet innen personlig trening, gruppetrening, yoga og mindfulness.

Carina brenner for å gjøre psykologi tilgjengelig for folk flest, og for arbeidslivet. Hun er spesielt engasjert i lettere psykiske lidelser, og har flere års erfaring med diverse kurs og foredrag både for bedrifter og privatpersoner.