Taus tale (Heftet)

Serie: Legdebarna 4

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 256
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Serie: Legdebarna
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202321901
Kategori: Serieromaner
Omtale Taus tale

Et drama om søskenkjærlighet og samhold, om aldri å gi opp.

Utmattet av sult og sykdom blir Karoline tatt hånd om av Aksel og moren hans, Lina. Moren er døv, men Karoline lærer snart å forstå de merkelige tegnene hennes. Karoline er bekymret for småsøsknene sine, særlig Gunnhild, som ikke har det bra hos bonden på Heimly. Men Aksel er en trøst. Han hjelper henne, steller sårene hennes og har ikke øye for andre.

"Sola sto mye lavere på himmelen, da de huiende og leende omsider befant seg i en liten vik med snøhvit sand og langgrunn sjø. Aksel lot som om han falt over ende, men passet på å falle slik at Karoline landet oppå ham. Plutselig var de så altfor tett."

Til toppen

Andre utgaver

Taus tale
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Om forfatter

Trude Brænne Larssen (f.1967) er født i Tønsberg, men vokste opp i Trondheim. Som tjueåring flyttet hun tilbake til Vestfold, og har bodd der siden. Trude debuterte som romanforfatter da hun var 29 år, med vikingserien "Ulveøyne". Mange år senere skrev hun oppfølgeren "Rimfrost". I tillegg er hun forfatteren bak nåtidsserien “Holmegaard” fra galoppmiljøet, og hun har vært medforfatter av serien “Emilies tid”. Etter 15 års forfatterskap og 69 utgitte romaner har Trude valgt å begynne som journalist på heltid, og hun er fast bestemt på at “Legdebarna” er hennes siste romanserie.

Bøker i serien